sista inlägget för de här året

Hej! Är ni taggade för ikväll? Det är iallafall jag, taggad till max. Vaknade vid 12.00 och rörde mig till systembolaget m. Isabelle och Carolin, och säg mig varför allt jag ville ha var slut? De enda som fanns kvar var champagnen jag skulle ha, resten var helt utpolckat ju! Min vinbox var helt slut, mina barcardi breezer helt slut. Tror ni helt seriöst att jag tänker sätt mig och dricka öl? Hur som helst blev det en Absolut vodka, Vinbox, Och några cider. Tror ni jag överlever kvällen? Dessutom har Carolin en smirnoff vodka, en flaska rödvin, så det här ska nog gå! Vi hörs nästa år, haha, för nu ska jag börja göra mig iordning! PUSS PÅ ER


JAG BLIR GALEN!

Jag har såna jävla sömnproblem, jag kan inte sova. Jag har inte kunnat sovit på minst fyra/fem veckor nu och det är som en böld i röven, I guess. Jag får helt enkelt gå till apoteket och köpa upp mig på sömntabletter, för det här är fan inte normalt! Man tycker ju att man borde vara trött vid den här tiden, men icke. Jag blir snart galen på det här. Är det någon som har ett schysst järnrör?


naglarna är färdiga

Ja, min naglar är färdiga och fan vad snyggt det blev! Jag älskar att ha långa naglar.

done!

Yes! Typ tre timmar senare är jag klar med att sy mitt löshår. Jag tycker verkligen synd om de som gillar att sy, det är grymt pilligt och svårt. Helt enkelt är det ingenting för mig, men nu är jag klart! Jag hade tänkt att klicka hem från Happyhair, men som vanligt är jag alltid ute i sista minuten och det tar nog ett tag att leverera det hem till mig. Om ingen är superduper snabb och vill jobba natt? Haha! Har dessutom färgat mitt hår, så nu är allt perfekt. Ska ta och fixa naglarna, men det gör jag lite senare, nu måste jag varva ned!  Puss på er!

äntligen!

Hej sweethearts!
Vaknade imorse av att Isabelle stod och kastade kuddar på mig för att jag skulle resa mig ur sängen. Vilket inte riktigt funkade för jag blev bara arg och kastade min mobil på henne. Då tyckte hon nog att det inte var någon idé att försöka få upp mig ur sängen. Så till slut somnade hon också, och jag vann! (skratt)
När jag vaknade två timmar senare insåg jag att hon låg och snarkade som en karl och jag inte orkade höra på det, så jag gick upp och gjorde mig iordning. Sen var det min tur och hämnas på henne. Tillslut fick jag upp henne ur sängen och vi begav oss in till stan för att hitta nyårs blåsor och tillslut hittade vi våra dresses. Okej, det var väl inte den klänningen jag hade drömt om, men den funkar iallafall på nyår sedan får den hänga i garderoben och skräpa. Eftersom mitt hår är så fruktansvärt kort nu så gick jag också och köpte löshår, och köpte hårfärg. Så nu är mitt nyår kirrat, det enda som saknas är alkoholen. Haha!
Så, har ni bestämt er vad ni ska göra imorgon? Jag planerar nog att smälla av mig fingrarna och hamna på Maria pool, Haha. Nej, så långt ska det nog inte gå. Men åt det hållet ska jag, det är ju bara nyår en gång om året. Haha! Nu ska jag ta och börja sy mitt satans löshår och sedan färga mitt hår sen är allting fixat till imorgon!


Svar på tal!

Postad av: Madeleine;
Kan du inte berätta några hemligheter asså typ göra en lista där de typ står saker vi inte vet om dig typ:P som typ va du är rädd för vad du gillar osv :D puss

Sv; Jo som sagt kära vän, så ska jag ta och göra det! Men jag får inte riktigt tiden och räcka till just nu, men så fort jag får tid. Då lovar jag att jag kommer "göra" en lista med lite smått och gott. Så håll utkik vännen!
Kram på dig!




I'M GOING CRAZY!

Är det här ett jävla skämt, så är det fan inte rolig alltså! Jag har varit i fem olika shoppingcenter, och vart finns alla snygga klänningar? Jag hittade en skit fin klänning, men självklart fanns den bara i storlek 44, sååå typiskt!
Hittar inte jag en snygg klänning imorgon, för jag ger det en chans till imorgon, men hittar jag ingen, då köper jag mig en snobben pyjamas och skiter fullständigt i nyår! KUL LIKSOM! Okej, jag överreagera igen, haha! Men seriöst, jag har inte sett någon snygg klänning som har det ännu och det känns så pissigt! Jag hatar mellandags rean, allt tar slut så därför brukar jag skita i mellans dags rean, men självklart hade jag ju ingen nyårsblåsa, så jag fick offra mig, ut i krig. Ärligt talat, folk slåss och kläder och jag kan inte låta bli och skratta och se hur patetiska de egentligen är. Mellandagsrean är det bara skit på! Sluta med mellandags rean!

Nu ska jag sörja lite och ta en kopp kaffe och få lite mer panik över att nyår är på torsdag och jag har ingen klänning! AAAAAAAAAAAARGH!

puss!


alltid sen

Jag ska ta och springa ut till bussen och förflytta mig till min bästaväns place! Och självklart är jag alltid sen till bussen och oturen har jag oftast att jag missar bussen, haha! Så typiskt mig. Imorgon ska jag ta mig en sväng till mysiga Nacka forum och leta nyårs klänning! Ses där alla nacka bor! Ha en fortsatt underbar måndags kväll!

PUSS PÅ ER!




Miley cyrus - He could be the one

Smooth-talking
So rockin’
He’s got everything that a girl’s wantin’
Guitar cutie
He plays it groovy
And I can’t keep myself from doing something stupid


Think I’m really falling for his smile
Get butterflies when he says my name


He’s got something special
He’s got something special
And when he’s looking at me
I wanna get all sentimental
He’s got something special
He’s got something special
I can hardly breathe, something’s been telling me,
telling me maybe he could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one


He’s lightning
Sparks are flyin’
Everywhere I go he’s always on my mind and
I’m goin’ crazy
About him lately
And I can’t help myself from how my heart is racing


Think I’m really digging on his vibe
He really blows me away


He’s got something special
He’s got something special
And when he’s looking at me
I wanna get all sentimental
He’s got something special
He’s got something special
I can hardly breathe, something’s been telling me,
telling me maybe he could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one


And he’s got a way of making me feel
Like everything I do is
Perfectly fine
The stars are aligned when I’m with him
And I’m so into him…


He’s got something special (something)
He’s got something special (something)
And when he’s looking at me
I wanna get all sentimental (Oh)
He’s got something special (something)
He’s got something special
I can hardly breathe, something’s been telling me,
telling me maybe he could be the one
He could be the one
He could be the one (He could be the one)
He could be the one
He could be the one (something)
He could be the one (He could be the one)


nyklipp och ledsen.

HAHA, rubriken talar väl för sig själv eller hur? Jag har sprungit runt med min bästavän i både farsta & haninge centrum hela dagen, och jag har fan inte hittat en enda jävla nyårsklänning. (ursäkta min dåliga franska) Men det är ju sjukt, vart är alla snygga liksom. Jag vill ha en massa tips av er söta vart ni har hittat era klänningar, om ni nu har hittat någon än, för det är ju inte det lättaste .. Efter en massa spring i butiker så fick jag fnatt och gick till frisören och sa, klipp hur mycket du vill, skiten ska bort! Fråga mig inte varför, tur var gjorde jag ingen britney.
Utan de är fortfarande en hyffad längd, och hon klippte upp det, men som vanligt kan inte ens en frisör klippa sne lugg? Hur svårt kan det vara .. Den blir alltid förkort även fast jag visar extremt tydligt. Är nog inte tydlig nog, hmmm .. Men jag hoppas jag vänjer mig med min korta snelugg, annars får jag väl göra en Britney i vilket fall som helst, om hon kan, då kan ju jag också! (skratt)

Okej, jag kan erkänna för er. Jag blir aldrig nöjd när jag klippt mig, vissa gånger börjar jag tilloch med att gråta. Pinsamt eller något i det stuket. Brukar ni också bli onöjda när ni klippt er? Eller är jag den enda?!



nå, vad tror ni. Skulle jag passa i rakat? haha!

 


kaos

Jag är nog inte den enda som inte har hittat någon nyårs blåsa ännu, och det är som vanligt. Jag hatar det grymt mycket. Det finns ju inget värre, sen kommer jag stå på nyårs afton och få slänga på mig någon blåsa som redan hänger i garderoben och hur kul är det? Så imorgon ska jag iväg med bästavän och leta nyårs blåsor, och jag hoppas verkligen att jag hittar någon, annars .. (skratt)

Nej, nu ska jag ta och hoppa i säng, eller iallafall försöka gå och lägga mig! Ska upp tidigt imorgon!

PUSSEN


kusin vitamin!

Hejhopp! Nu sitter jag i sängen med kusin vitamin, och äter chips. Och garvar åt en massa puckade saker jag gjort i mina dagar, haha! Som tex, krossat en glasruta, stoppat en gaffel i ögat. Ja behöver jag ens fortsätta, haha! Roliga tider. Nu ska vi fortätta umgås med våran bästa vän, chipspåsen, haha! 


-

Jag tror jag börjar bli sjuk av något slag! I över två timmar har jag suttit och letat hus i både USA och Thailand, och varför jag gör det. Ja det vet jag nog inte ens själv! Thailand skulle jag älska och ha hus i. Fatta vad skönt, åka i oktober och kommer hem i april/maj, och då ha ett hus! Gud vad mysigt det skulle vara. Är det någon som har ett hus i Thailand och åker ofta dit? Isånafall berätta allt! Jag ska försöka få min far att vi ska köpa ett hus i Thailand!


26/12

Hej sötnosar! Jag har känt att de typ senaste fyra dagarna har jag varit extremt dålig på att uppdatera bloggen. Anledningen .. Uhm, jag vet inte. Jag har bara inte haft någon ork att sitta vid datan, dessutom har det ju varit jultrams nu. Men lovar verkligen att bättra mig! Känner bara att jag måste vila ut mig tills nyår, hinna bli frisk. För hur kul är det att ligga hemma på nyår egentligen? Säkert skit tråkigt! Nej, ska ta och hoppa in i duschen nu, sedan slänga på någon film!

SMELL YA LATER!


monster

Jag känner mig som ett riktigt monster, och jag vet inte varför. Trött som ett jävla svin, seg, och är allmänt surig på allt! Det är förfan nyår snart och jag hoppas verkligen jag blir frisk till dess, annars vet jag inte vad jag gör! Vad ska ni göra på nyår? Och det viktigaste, vad ska ni ha på er? PUSSSSSS


dygns vändning

Jag har verkligen vänt på dygnet! Jag somnar inte förns fyra halv fem, sedan vaknar jag vid två tre på efter middagen. Förresten, på grund av att blogg har varit så segt, så är det därför jag inte har skrivit några inlägg. Min dator hängde sig flera gånger när jag skulle uppdatera bloggen, desutom tar det en kvar att det ska publiceras! Därav min pissiga uppdatering. Nej nu måste jag verkligen försöka sova!






julen är så över!

Och, vet ni? Jag älskar det! Nu ska jag hoppa ned i badet och bara njuta av mitt liv, haha!


nu ska jag ..

Äta riktig mat! Som ni vet hatar jag julmat av alla slag, så nu ska jag ta mig en smörgås och dricka en kopp kaffe.
Jag blev väl nöjd med mina julklappar, men då säger jag bara väl .. Kunde varit bättre, förlåt släkten. Men ni suger på att handla julklappar. Okej, när jag var 7, men nu är jag äldre så sluta köpa kläder och sånt till mig, ni vet att jag ändå inte kommer använda det, det hänger bara i garderoben och ruttnar. Så jag ska be om kvitton och gå och lämna tillbaka det. Jag vet att det är taskigt, men det är väl värre att bara låta det hänga och ruttna?
Min mamma och pappa känner mig så de vet precis vad jag vill ha, så jag älskar er mams och paps! oj, känslomässig! Haha ..


Nej, time to sleep! Det är ju en dag imorgon också.

GOOOOOOOOOOD NATT SÖTFISAR!

well

GOD MORGON KALASPUFFAR! Har ni fått något kul i julklapp ännu? Det har iallafall jag, haha!
Nej, har inte tid att sitta och dega framför datorn, vi hörs säkert ikväll!


what can I say? Merry christmas!

Jaha, julafton igen! Hatar egentligen julen, men när julklapparna slängs fram är det verkligen mys med julafton. Det värsta är nog julmaten, Uuuuuew! Någon mer är mig som bara spyr på julmat? Det enda jag äter på julafton är potatis. Prinskorv smakar bajs, hemma gjorda köttbullar är äckligt. (Jag vill ha mamma scans köttbullar!) Min pappa lurade mig när jag var mindre och sa att Jansson var potatisgratäng och självklart gick jag på det, när jag väl smakade på det spydde jag upp det. Ägg är vidrigt, sill skulle jag inte ens smaka på om jag fick flera miljoner. Lax är inte riktigt min grej, har ätit det förut. Men nej tack! Och all annat skit på julbordet, nej det enda som går ned i magen är potatis! (Håkan, ska vi bli bästisar?) Och det äckligaste jag vet som finns på julbordet är ...
RIS À LA MALTA! Fyfan, Ris, grädde och mandariner! Vem fan kom på den patetiska desserten?

Nej gud vad jag är negativ, men man kan inte gilla all mat! Haha, okej. Erkänner, jag är fruktansvärt kräsen när det gäller mat. Då menar jag verkligen KRÄSEN! Men sådan far, sådan dotter. Inte sant?

Äh, wtf! Nu ska jag hoppa i sängen, sova gott och vakna med en massa julklappar. Har redan öppnat ett par stycken och jag säger bara. HALLELULJAH (stavning)

GOD JUL FÖRRESTEN SÖTA SMÅ VÄNNER!



23/12

Tjena! Nu drar jag iväg till min moster och firar julafton, en dag tidigare som vanligt! Vi firar alltid julafton den 23;e och självklart den 24;e! Men idag är det inte så mycket till julafton. Vi har bordstennis turneringar, playstation tävlingar och en massa annat skoj. Dessutom finns det bingo för det äldre, haha! Okej, ni tycker det säkert är helt sjukt att fira den 23;e. Men varför vi gör det är för att min moster och hennes man, plus deras barn aldrig är med på julafton för det är hos mina kusiners farmor och farfar. Därför firar vi jul två gånger om året! ;p

Ha en super trevlig kväll, vi hörs imorgon! So what can I say. Jo God jul då!


Morning babes!

Godmorgon hjärtagull! Hur mår ni? Själv mår jag bra, eller trött som jag vet inte vad! Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och bara ta det lugnt! Skriver senare! 




bläääää!


favoriter

Jag har verkligen hittat två favorit skor, som jag kommer bära så ofta jag kan! Och snart är de mina. Jag älskar verkligen skor och skulle nog inte kunna leva utan skor. Okej kanske .. Ärligt talat, det finns inget bättre än skor. Jag är nog lite överdriven när det gäller skor, men det är väl alla tjejer?

Ni hittar mina två älsklingar på Bianco!




  


JULLOV

ÄNTLIGEN! Jag har behövt det här lovet ett bra tag nu, iallafall de två senaste månaderna. Skolan tar död på mig och jag önskar att jag jobbade. Eller nej, kanske inte. Eller jo, jobbade och hade mina lov. Då menar jag inte semester fyra eller fem veckor eller vad det är på ett år. Det är ju skandal! Tror de egentligen att folk hinner koppla av på fyra veckor! Fast ännu behöver jag inte klaga, jag har iallafall ett sommarlov kvar. Sedan kanske jag ska börja oroa mig! Jag funderar helt seriöst på att förtids pensionera mig efter studenten! Är ni på?


little sis



Jag älskar dig Lillasyster!


at home

Nu har jag julhandlat, och har en julklapp kvar till papsen min! Men den får jag handla imorgon, eller på onsdag, haha! Nu ska jag slå in mina julklappar och sedan ska jag iväg till min bästavän och lämna hennes julklapp. Tror jag sover över där i natt! Vi hörs imorgon! Ha en fortsatt trevlig måndag!

 


MVG

Hade betygs samtal idag. Haha, kan ni tänka er att jag har mvg i kallkök? Jag som verkligen avskyr kök! Det min lärare sa till mig var att, jag ger de tjejer jag tycker är snygga bra betyg. Visst är det kul med höga betyg, men jag förtjänar det verkligen inte! Vi har folk i min klass som verkligen lever sig in i köksrollen och vill jobba som kockar, som ligger på ett betyg som VG. Kul för mig, tråkigt för dem liksom. Nej ärligt talat, jag tycker det borde dömma rättvist. Om en elev som jag har mvg, vad förtjänar inte de andra i min klass då liksom? De borde ju få hoppa av skolan och börja jobba för Gordan Ramsey.

Nu ska jag iväg och handla julklappar med min Kusin och min lillasyster! Hörs senare.


Fuck kalle, i år är det Anna anka som gäller!



Ni andra får tycka precis vad ni vill om Anna! Men själv tycker jag att hon är klok som fan, och hon vet verkligen vad hon snackar om. Hon står för det hon säger och jag gillar henne sten hårt! Anna Anka rules!!!



klar för sängen!

Nu är jag en helt ny människa! Har duschat, rakat benen, noppat ögonbrynen, smört in mig med tonvis body lotion från Dove och borstat tänderna. Nu ska jag lägga mig under täcket och somna till någon film, har inte bestämt mig ännu. Imorgon blir det tråk skola och sedan shoppa julklappar, det börjar dra ihop sig liksom! Menmen, vi hörs imorgon. Sov så gott sötnosar!



time to be a human

Nu ska jag hoppa i badet och bli en människa. Jag måste bara rekommendera världens bästa shampoo och balsam, enligt mig iallafall! Jag tycker verkligen ni ska ta och köpa det, de funkar verkligen!





beroende människa, jag?

Är jag verkligen en sådan människa som blir beroende av allt jag testar. Okej, jag får väl erkänna. Jag blir jävligt lätt beroende av saker, därför jag aldrig skulle testa narkotika ..
Jag prövade att röka, och nu är jag fast i det. Jag började dricka kaffe, nu dricker jag minst 8 koppar per dag. Vad kommer näst liksom. Vad ska jag bli beroende av? Haha!



jag behöver er hjälp!

Jag skulle verkligen uppskatta om någon söt människa kunde göra en snygg header till mig. Med tanke på att jag är så otroligt oteknisk när det gäller allt som har med datorer att göra. Så skulle jag verkligen bli super duper glad om någon kunde hjälpa mig!

a lovedrug!

Jag hittade en bild som är ifrån 06-07, varsågod och ta en titt liksom!


prosit!

Rubriken säger allt! Jag nyser hela tiden, fruktansvärt jobbigt. Vad botar nysningar egentligen?
Så, tråkig söndag som vanligt. Min mamma håller på att sätta upp granen, väldigt sent måste jag erkänna. Hon brukar vara först med allt som har med julen att göra. Min mamma älskar verkligen julen! (skratt) Förresten, är det någon som kan ge mig lite tips på vad jag ska köpa till min mamma i julklapp? Hon är den svåraste att köpa julklappar till. Så skulle verkligen uppskatta några tips. Vad har ni köpt till era mammor?

Måndag imorgon, igen! Ska försöka palla mig iväg till skolan imorgon och hjälpa alla i klassen med att storstäda á la carte-köket. Tas tydligen väldigt mycket på betygen, och fråga mig inte varför. Det ska bli otroligt skönt med lov. Känner verkligen att jag behöver det. Speciellt komma iväg från köket .. Jag är ingen köks människa och gillar inte matlagning över huvudtaget. Kanske därför jag ska välja servering i trean. Jag gillar att ge service till folk, prata med människor. Dessutom få lösa lite problem, som oftast dyker upp! Det är det bästa jag vet, prata med nya människor, Få träffa nya ansikten varje dag. Egentligen mig är det mys! Haha!




Good morning

Det där med julklapps shopping är bara att fet glömma idag. Jag orkar knappt resa mig ur sängen, så typiskt att jag alltid ska bli sjuk när det är jul/nyår. Men jag är rätt van nu, haha! Fast det passar ändå rätt bra att bara ligga och ta det lugnt, det är ju trotsallt söndag. Så vad ska ni söta göra idag?


01:40

Jag var ju trött för flera timmar sedan, och höll på att somna. Men nu när jag väl legat i sängen ett bra tag, inser jag att jag faktiskt inte ens är trött. Vart finns min off knapp någonstans?


sleep time!

Sötnosar, nu känner jag att min kropp inte orkar sitta vara vaken längre! Imorgon blir det julklapps shopping för hela slanten med min bästavän och Denice! Ni får veta imorgon vad som fick följa med mig hem.





they call me heart breaker

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna deceive you

If you fall for me
I'm not easy to please
Imma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break your heart


men vafan!

Jävla otrivin Menthol, en skit grej! Vem fan kommer på att man ska göra en näs-spray som innehåller menthol?!
Någon dum jävel iallafall. Jag trodde det var vanlig näs-spray och tog ett sprut, och jag blev så grymt bedövad i hela näsan och har tappat all lukt, jag känner bara menthol lukt! Jävla kul jul liksom. Klart som fan man tror att det är vanlig näs-spray, inte läser man på ettiketen vad det står liksom. Är det näs-spray så är det väl det, och inte med en massa menthol grejer, vad kommer näst. Otrivin absolut vodka eller?
FAN VAD PUCKAT!
Okej .. Jag överdrev kanske lite, jag får kanske skylla mig själv, men ÄNDÅ!
(köp aldrig otrivin menthol, den tar död på din näsa! Min näsa kommer säkert fräta bort nu, SKOJ!)




sexy boy!



Jag är nog inte den enda som tycker han är grymt sexig, eller hur tjejer?


hoooome

Nu är jag hemma igen, efter en mysig lördags kväll med min bästavän. Och jag blev inte friskare att gå ut i kylan, men men. Det är snart lov och jag har kanske tid att bli frisk, det får ta den tid det behöver. Jag har ju inte bråttom ..
Angående filmen New moon vi kollade på, den sög ju! Jag trodde den skulle vara lika bra som ettan, fan vad besviken jag blev! Förlite action, det var mest känslor hit och dit! Dessutom dålig slut, men den får ändå rätt höga betyg av mig. Jag älskar nämligen Edwart! (skratt)


YO

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
    Don't you black or white me.


19/12

Godmorgon sötnosar! Hur mår ni, själv mår jag verkligen skit bra. *ironi* Jag känner mig som en påse full med skit ärligt talat! Måste verkligen ta mig ur sängen och hoppa in i duschen, jag ska iväg på bio med min bästavän Isabelle. Efter det ska jag nog bara hem och lägga mig och dö i sängen. Hur ser eran lördag ut?

Nej, Gotta hurry, vi hörs sen! 

 


det här suger

Jag hatar och vara sjuk, jag vill leka med alla mina härliga vänner. Jag vill inte ligga still hemma, jag känner mig mobbad, haha! Det är bara jag och en coca cola, yej! Jag saknar mina fartfyllda helger ju, den här fredagen sög stort, och jag som trodde det skulle bli skönt att ligga hemma och vila ut mig. Men .. Tji fick man!

Nu har jag äntligen förflyttat mig från soffan till sängen, starkt gjort, haha. Det känns som jag inte har några ben i kroppen och min röst börjar försvinna, kul liksom .. Ska jag få vara tyst i några dagar. Hur fan ska det gå? Jag hatar att vara tyst, men sånn är jag. Äh, jag ska lägga mig under täcket igen och tycka synd om mig själv. Ska sätta på The proposal, är det någon som har sett den. Är den bra, eller drar jag en nitlott när jag offrar minst 1½ timme? Ne, slutsnackat! Jag ska försöka tagga ned, och sluta tänka på vad alla andra lyckliga jävlar gör just nu ..






mys


skit i rubriken!

Jag skulle kunna döda för att få åka iväg till Thailand och stanna där tills Maj, hur mysigt hade inte det varit? Well, jag får väl nöja mig med Grekland i sommar .. Om det inte dyker upp någon spontanresa, det vet man ju inte.


det är ju fredag ..

HAHA! jag håller inte koll på vilka dagar det är längre, och nu insåg jag att det var fredag. Idag är det första helgen jag är hemma på ett bra tag, fast ska jag vara ärligt så är ju faktiskt skönt! Jag behöver inte ha all action i mitt liv varje dag, jag förtjänar också vila! Så, nu ligger jag här i soffan och tycker synd om mig själv. Har lagt mig under täcket med en 2 liters cola och chips och dipp. Vart fan är alla bra filmer som brukar gå på tv, det finns ju ingenting att se på! Någon bra film som ni kan rekommendera?

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är jag förkyld och låter som kalle anka, och det gjorde inte mitt liv lättare att jag fick feber. Jag är nästan hundra på att de är svininfluensan, bara för att jag inte tagit sprutan för de. Så typiskt mig. Annars då, vad ska ni göra ikväll? Festa, bio eller bara ta det lugnt?

Jag hoppas jag verkligen är på benen imorgon, jag ska nämligen gå på bio med min bästavän. Vi ska se new moon, båda har velat sett den. Enda sen den kom ut på bio, men så har det ju inte blivit ..

Nej, nu ska jag ta och umgås med min bästavän coca colan. Vi kanske hörs senare, om jag inte somnat, vill säga.





yeeeeah

You can't handle the truth, what happened to you?


lyckat

Självklart lyckades jag att dra på mig en förkylning, man tackar liksom. Det bara sa pang och sen lät jag som kalle anka, fast det är ju rätt passande nu. Det är ju jul på torsdag, haha! Med tanke på jul, jag har inte handlat ett piss ännu ..



(fruktansvärt gammal bild, men varsågod!)

PEACE OUT!


gratisbio!

Äntligen tog jag mig i kragen och blev medlem på GratisBio! Du samlar poäng och kan sedan växla in det mot presentkort, en skit smart grej! Så sötnosar, gör som mig! Bli medlem på gratisbio redan idag! Och om ni blir medlemma där, så värva Jessfucker där!

LOVE!

Det gäller att bjuda på sig själv

inte sant? Så här kan ni få se sådana bilder som egentligen inte ska visas offentligt, men vad fan. Vad finns det är skämmas för? Så enjoy liksom, haha!

   
 Mimmi&moi 09     Jag&b-vän 07           Jag&Jos 07  


17/12

Hej bloggen! Som sagt har inte min header hunnit blivit klar ännu, jag blir aldrig nöjd och sen kan jag ju inte påstå att jag är speciellt bra på att fixa och trixa med allt som handlar om datorer! (skratt) Men så småningom kommer den nog upp ..


Så, hur mår ni? Själv mår jag kanon, en aning speedad, men det är precis som vanligt! Jag måste sluta med kaffe, det funkar inte för min del! Jag är som en jävla jojo, haha! Idag har det varit världens värsta dag i skolan som vanligt, när det gäller torsdagar.
Ska bli så fruktansvärt skönt med lov, men c'mon liksom! Två veckor, brukar inte jullovet iallafall vara tre veckor? Hur ska jag kunna tagga ned? Hur långt jullov har ni andra, Slutar ni också den 22/12 och börjar den 7/1?

Imorgon är det fredag och sista riktiga lektionen innan jullov, på måndag måste jag och mina klassmates städa köket och det är väl inte det man ser fram emot! Det räcker redan att jag avskyr kök, men att städa är 100 gånger värre. Eller vad säger ni? Skulle ni ens ta er i kragen att gå till skolan och städa ett helt kök? Då menar jag verkligen städa, inget slarv. Städa ut alla kylar, frysar, under bänkar, spisar, ja överallt iprincip! Det var ju ett jävla straff, får man verkligen plåga barn på det sättet? (okej, jag brukar inte se mig själv som ett barn, men varje gång jag tvingas göra någon jag inte vill, brukar jag alltid bli som ett litet barn!) schhh, säg det inte till någon bara! Haha ..

Någon dag nu i helgen måste jag ta mig i kragen och handla julklappar, jag är alltid ute sist som vanligt. Sen finns det ju folk som redan handlar julklappar i Juni, men njea. Inte jag iallafall. Är det någon av er sötnosar som handlar tidiga julklappar?

HUGS!


c'mon



(bästavän på bilden! Btw, jag ska hoppa i säng och hoppas på en snygg header imorgon. Kan ju iallafall hålla tummarna att jag kommer ihåg att uppdatera, annars får ni slå mig på fingrarna! GOOD NIGHT!)


I'm back on track!

Jag kände att jag verkligen behövde en ny blogg och ville börja om från början igen. Har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen. För det är ju inte meningen att det ska gå två månader mellan varje inlägg .. Hur som helst, nu lovar jag att uppdatera mer och sluta vara vara så självisk. (skratt) Lovar dessutom att fixa en snygg header, kul med de som finns på blogg liksom ..

PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0