no time for this

Hej på er!
Har haft en massa grejer som har behövs styras upp i mitt liv, därför har jag inte hunnit blogga. Dock är jag tillbaka nu och ska försöka hinna med bloggen också. Har fullt upp med skola och en andra massa saker som också måste fixas. Hur som helst, tog lite förtid på sportlovet och gick hem efter halva dagen igår. Kände att jag behövde lite extra lov, så jag åkte och shoppade med min bästavän idag.
Hittade en skitsnygg kavaj för bara 199 kronor, värsta kapet. Sedan köpte jag mest baskläder.
Slutade vår shoppingrunda med buffé på något turkiskt ställe.

Ikväll ska jag iväg på en tjejmiddag, eller kanske ska kalla den kvinnomiddag, det gör iallafall min kära vän.
Efter middagen ska vi iväg på en lokalfest och fira en kille, som jag egentligen inte känner, haha.
Jag känner hans lillebror, men det ska nog bli fullt ös, medvetslös ikväll.
Ska försöka ta lite bilder ikväll. Jag är fruktansvärt dålig att ta bilder, överhuvudtaget, men när jag har druckit på tok för mycket så är det ännu svårare. (skratt)

Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och börja göra mig smått iordning. Samt leta fram lite kläder ..
Slänger kanske in ett inlägg innan jag sticker iväg, annars .. Får ni ha en grymt trevlig fredags kväll. Gör bara inte saker ni kommer ångra, för det kommer säkert jag lyckas med ..




Som sagt har jag brist på bilder, men jag lovar att jag ska börja ta mer bilder, annars får ni ge mig en fet käftsmäll!


oops

Hej!
 Ville bara slänga in ett kort inlägg och berätta för er att jag lever. Har haft en del saker att fixa, så har inte haft tid eller ork att sätta mig vid datan, men som sagt jag lever och imorgon kommer allt vara som vanligt, förhoppingsvis ..

PUSS


HAHA pucko

Jag satt och kollade lite på kommentarer och insåg att det fanns en hel del kommentarer jag inte ens sett .. Helt weird. Men till saken, jag hade fått två olika kommentarer, från samma person som tydligen var tvungen att ha olika namn, alltså. Hur dum tror jag är liksom! Hoppas du har kul och att jag roar dig lilla du!



Hoppas ni ser att det är samma IP:nr!
Vissa människor tänker inte längre än vad deras näsor räcker, mohaha!


ajsingbajsing

Hej på er!
Nu funkar mitt internet igen, skönt ..
Gårdagen spenderade jag hemma med en film och somnade tidigt. Min tredje alkoholfria helg, helt otroligt.
Vaknade vid 11.00 idag och fick veta att vi skulle iväg på kalas, min morbror fyller år på måndag så han firade sin födelsedag idag. Kom hem vid 21.00 efter en trevlig kväll med släkten, helt otroligt att det var trevligt för en gångs skull. Annars brukar min släkt reta gallfeber på mig. But not today ..

Sedan dess har jag bara legat i sängen och funderat en hel del, på allt mellan himmel och jord.
Och tyckt synd om mig själv. Har så fruktansvärt ont i min höft igen, det är bara för jag inte har gått till min sjukgymnast. Fan vad jag är lat .. Men gnälla kan jag!

Jag ska fan ta mig i kragen och leta ett jobb, helt galet att jag ska leta jobb. Jag har aldrig i hela mitt liv ens tänkt på att jobba, men någon gång måste väl bli den första. Inte sant?

Funderar på krypa ned under täcket och waina lite till om min höft och försöka sova. Då kanske jag slipper den här olidliga smärtan. Ibland önskar jag att folk kunde känna hur ont man har, för det hjälper ju inte att bara förklara. Ne, nu har ni hört mig gnälla lite idag också. Nu ska jag sova!

Sov gott söta ni, så hörs vi imorgon!
PUSS OCH GODNATT!


Har en sådan brist på bilder, och aldrig lär jag mig att ta kort. Fan mig alltså! Så får väl bjuda på en värdelös bild från Martin Luther's tid, haha!


är det inte de ena så är de det andra

Hallå snyggingar!
Det får bli ett kort inlägg innan mitt internet fuckar sig igen, telia är helt värdelösa och stänger av sig hela tiden, så det får gå snabbt innan det dör igen. Därför kan det bli rätt segt med uppdatering idag!

Förresten hur mår ni? Idag är det fredag och det är grymt skönt! Har vart i skolan och hade en skön kortdag. Hade två lektioner och sedan gick jag med min vän Isabelle till Haninge Centrum.

Well well, innan allt hänger sig, så Puss på er! Vi hörs när mitt internet vill vara snällt igen.
(kan tyvärr inte ladda upp bilder, så ni får nöja er med ett kort inlägg bara!)


uppdatera = kunna logga in!

Hej på er och förlåt!
Helt jävla seriöst, ge mig numret till han som äger blogg.se nu är det nog!
Två dagar och jag har inte kommit in, det är tamefan skandal!
Är det bara jag som inte kommer in?!
 
Hur som helst, har vart i skolan idag och förengångs skull gick torsdagen otroligt fort. Den som alltid brukar vara så fruktansvärt seg. Började 09.40 men självklart var tåget försenat, jag skulle ta tåget som gick 09.25 men det var försenat till 10.00 så kom till skolan runt kvart över tio, min lärare var lagom happy. Men sånt är livet, alla i min klass var typ försenade idag på grund av tågen. Började iallafall dagen med naturkunskap och därefter var det lunch. Sedan började draman och jag avslutade dagen med svenska b, som var rätt kul idag, helt otroligt. Jag måste ha slagit i mitt huvud, och min lärare måste ha ätit snäll piller.

Alla i klassen är uppdelade i grupper vissa på fem och vissa på två, vi ska spela upp Hamlet. På svenskan tänker ni då .. Ja, på svenskan. Vet inte riktigt själv vad hon vill ha ut av det, tycker vi har tillräckligt med drama.
Jag och min fina vän Isabelle ska iallafall spela upp Hamlet och vålnaden, heter det så förresten?
Well, jag tänkte såhär, jag kan vara vålnaden med tanke på att den inte ska läsa så mycket, jo tjena Lena. Det var ett helt A-fyra på baksidan som jag skulle läsa, plus halva framsidan. Heja mig!

Där fick ni lite uppdate att jag var vid liv och att jag snart ska slå han som äger blogg.se! Men det är en annan femma, nu ska jag duscha! Tjingeling


tvåtusen sju och otroligt snygg, noot! Men checka liksom.


blogg.se måste hata mig!

Hej på er sockerpullor!
Blogg.se krånglar sönder och verkar fullständigt hata mig, varje gång jag ska ladda upp en bild loggas jag ut, och det är inte ofta jag kommer in, det står alltid försök igen! *ARG*
Bäst att det fixar sig, annars är jag klar här!

Har haft skolan idag, från kvart över sju till tre, och för engångs skull gick det hyffsat bra, konstigt nog.
Blev dock ännu mer osams med min lärare och slutade med att jag fick en gaffel på mig. Så nu är det tamefan krig! Har en hel del plugg att ha itu med, har en drama uppgift som ska in och sen är det deadline i svenska imorgon. Men det ska nog gå .. Hur har eran måndag vart?


mr. mens kommer snart på besök

Hej på er!
Har haft världens sämst måndag alltså, sådan jävla pms så det skiker om det och allt har bara gått åt helvete idag. Helt sjukt, allt i ett! Försov mig imorse, kom försent till skolan, allt gick skit i köket. Jag har skurit sönder mitt stackars fuck you finger, så nu kan jag inte peka längre. (skratt) Dessutom har jag blivit sjukt osams med min lärare. Så hur har eran måndag vart?

Kom hem från skolan för typ en och en halv timme sedan, sen tog jag mig i kragen och gick ut i skogen med mina hundar, och nu sitter jag och äter choklad, mr. mens gillar verkligen det. Ska ta och sätta igång med plugg så jag blir klar med mitt satans repotage, har redan skrivit sex sidor, så kan lika gärna skriva en hel bok på en gång liksom. Nej, ni får ha det så bra sålänge, vi hörs senare!




i'm back

Hej på er!
Har haft en liten bloggtorka som ni sett, men är tillbaka nu. Har haft fullt upp med det ena och det andra.
Så hur har helgen varit? Fredags kvällen spenderade jag hemma hos Isabelle och Denice med flera kilo godis och twilight. Somnade runt elva, ibland är det skönt att bara ta det lugnt. Även fast jag har haft ett stort sug att gå ut och roa mig, men icke. Så jag tycker jag varit rätt duktig! Igår var jag lika tråkig och dog mest i sängen hela kvällen och mös med min lilla bebis. Sedan kom Isabelle och vi somnade grymt tidigt igår med. Så jag får väl hoppas att jag är utvilad tills skolan imorgon.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, ätit godis är det enda som jag gjort idag, pinsamt.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

 


(bjuder på en bild från 07, snyggve!)


bloggtorka

Hej!
Som ni har märkt har jag en liten bloggtorka, men jag har inte riktigt ork till att sitta vid datorn.
EN del grejer jag måste fixa.

PUSS


det var allt för mig

Denna dag ja .. Nu ska jag ta och hoppa ned under täcket och försöka sova. Vi hörs imorgon, sov så gott fisungar!


Det får bli en bild på snyggobert ikväll, min kamera är död och min mobil hänger sig.
Så Robert hälsar också godnatt! (a)


stolt

Jag känner mig ruskigt stolt ärligt talat, varför? Jo, jag satt och letade igenom gamla mappar jag hade i mitt rum och hittade mitt slutbetyg från nian och herregud säger jag bara. Jag gick endast ut med 90 poäng, I hela åttan och halva nian sket jag fullstädigt i skolan. Det var ju verkligen så tufft .. Känner mig inte lika tuff när jag ser hur mina betyg såg ut. Jag förstår varför mina päron hatade mig under den tiden. En jävla skitunge rent ut sagt.
Är fruktansvärt glad att jag växte till och började inse att skolan var viktig! Kan väl inte säga att jag älskar skolan, men gör ändå mitt bästa och lyckas med bra betyg. Så sköt skolan! Den är faktiskt jävligt viktig, speciellt om du vill ha ett bra jobb i framtiden och slippa plugga efter du tagit studenten.


Skillnad eller hur?


10/2

Hej på er!
Hur mår ni? Själv mår jag hyffsat bra, dock är jag skit trött.
Hade sov morgon imorse och började dagen med Svenska B, roligt ..
Därefter hade jag naturkunskap och det är verkligen mitt favorit ämne. *ironi*

Kom hem vid två och har suttit och pratat en massa skit med min mamma och har precis kollat klart på andra avenyn. Jag bara älskar det!
Ska sätta mig och skriva klart mitt reportage, har runt fyra sidor kvar att skriva.

Pussen


Har en otrolig brist på bilder just nu, så bjuder på en gammal bild från förra året.


svar på tal

Postat av: sophia

vem litar du mest på? vem/vilka vet mest om dig? hur många har du haft sex med? vill du ha barn i framtiden? och om du svarar ja. vad ska de heta och hur många barn vill du ha? vem är din drömkille? när fyller du år? vad är din riktiga hårfärg. från början? tycker du skolan är kul? va skulle du säga om en nära vän berättade att hon/han var lesbisk? kan du prata något annat språk än svenska o engelska?

Jessica svarar: Jag litar mest på Isabelle och hennes storasyster Denice, som jag också kan kalla för storasyster pågrundav att jag alltid är med henne och Isabelle. De som vet mest om mig är också Isabelle och Denice, men Isabelle vet lite mer om mig än vad Denice gör. Hur många jag har haft sex med tillhör mitt privatliv, jag kanske har haft sex med en eller hundra, det får ni klura på själva. Skratt! Barn i framtiden är verkligen inget att tänka på nu, så just nu säger jag nej! Och om jag väl skulle ändra mig någongång i livet ska mitt enda barn heta Lukas. Drömkillen, svårt. Men jag säger nog Anders Svensson eller Robert Pattinson.
Jag fyller år den 18 juni. Så det är ett kvar tag till 18. *suck* Min naturliga hårfärg är cendré eller råttfärgat, kalla det vad ni vill, jag säger ljusbrunt. Jag tycker det är kul att gå till skolan och umgås med vännerna men gillar inte att sitta på lektion, därför går jag en praktiskt linje. Om en nära vän berättade att hon var lesbisk, fine. Jag skulle inte säga upp kontakten, men det skulle kännas konstigt i början. Bara hon inte pillade på mig så skulle hon få vara stor lesbisk. Alla är ju trots allt, lika mycket värda? Nej, jag kan inte prata något annat flytande. Men kan en hel del tyska, men det är mest ord. Jag skulle aldrig kunna prata med en tysk, då skulle de tro jag var pucko. 
Men jag kan prata göteborgska .. Räknas det?


24 timmar senare!

Hej på er!
Förlåt att jag inte uppdaterat, men som vanligt kommer man inte in på blogg.se ..
Det får en chans till annars byter jag plattform. Det är inte speciellt kul när man inte kan uppdatera!

Idag har jag iallafall haft världens otursdag, allt har gått åt helvete idag ..
Brände armen, så har använt två flaskor med kylbalsam, och det hjäpte verkligen. Innan jag satte på mig det hade jag stora brännblåsor på armen, och nu är dem veck.
Har blivit förkyld, och det känns som febern är påväg, kul. Sen blev vår klass otroligt osamsn med den klassen som är i serveringen nu. Pga att de inte kan kommunicera.

Har sovmorgon imorgon så jag börjar 09.40, skönt med tanke på att jag gått upp fem både måndag och tisdag.

PUSS


-

Hej sötnosar!
Hur mår ni? Själv mår jag bra, dock börjar jag bli sjuk. Trodde det hade gått över, men tji fick man liksom.
Gick upp halv sex imorse och pallrade mig iväg till skolan för att ha kök hela dagen.
Och självklart var Nathalie inte i skolan så jag fick försöka fixa allt själv på köttsidan.
Men, det gick ju som det gick. Jag behöver någon som gör sakerna åt mig så jag bara kan glida på min räkmacka, som jag alltid gjort i alla dessa år. Haha!
Folk gör bra grejer och jag får alltid beröm för det, I love it ..

Kom hem vid tre tiden och somnade som en stock framför tv;en.
Har jag precis ätit, potatisbullar. Glamorös eller hur?
Ska försöka ta mig i kragen och skriva klart mitt repotage som ska in på torsdag, och är den försenad slår min lärare nog ihjäl mig. Men det är smällar man får ta liksom ..

Ska ta en alvedon och lägga mig framför tv;en och dö ett tag innan det är time for the shower liksom.


Det gäller att bjuda på sig själv, inte sant? Haha!


godnatt

Nu är jag klar för sängen och ska få min skönhets-sömn. Skämtosido, sov så gott så hörs vi imorgon!
Puss och kram


i made it

Har äntligen städat klart mitt rum, och det tar ju inte så lång tid om man sköter rummet varje vecka, innan städade jag väl varanan månad, och då ljuger jag inte när jag säger det! Så jävla äckligt. Känner mig faktiskt stolt att jag äntligen börjat ta hand om mitt stackars rum. 
Har också kollat på En annan del av köping. Tobbe är klockren och man garvar alltid lika mycket åt honom. 
Skulle ju färgat håret, men får ta det någon annan dag. Orkar inte göra det just nu!

Ska hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen!

 

Bjuder på en gammal bild från 2007..


terror

Hej på er!
Vaknade runt tolv idag, rätt tidigt för att vara mig.
Gick ut och lekte med mina små bebisar (mina hundar) och hade snöbollskrig.
Ja, det låter helt galet att jag har snöbollskrig med hundar, men tro mig. Min älskade lilla loppa Cesar blir lika arg varje gång man kastar snö på honom. Han är en liten primadonna som inte ens orkar äta själv, utan man måste mata honom. Dock förlorade jag och det var nog mest jag som blev snöig. Fast två mot en är ju lite fusk.

Hade faktiskt planerat att städa mitt rum idag, innan det blir äckligt stökigt igen.
Sedan ska jag färga mitt hår, jag har en sån jävla utväxt så att det heter duga.
Dessutom måste jag skriva klart ett repotage som ska vara inne på torsdag och det ska minst vara fem sidor, så jag har lite att göra ..


(Cesar till vänster och Dexter till höger!)



är ozzy min pappa?

HEJ ÄLSKLINGAR!
Jag har suttit och kollat på flera flera The osbourne's avsnitt och jag kan inte låta bli att skratta åt Ozzy som bara gnäller på allt. Och när jag satt och kollade så slog det mig. Jag gnäller ju också på allt, minsta lilla och jag gnäller på det. Jag blir aldrig nöjd, ge mig allt jag pekar på och jag kommer säkert på något att gnälla på.
Så då slog det mig, Ozzy kanske är min pappa? Vi gnäller på allt. Jag tror vi skulle komma bra överrens. Dock gillar jag inte musiken han sysslar med, jag blir bara deprimerad av die motherfucker die musik. Även fast det finns massor av människor där ute som gillar sådan musik. Då är det jävligt tur att man är olika. Inte sant?
Så fan Ozzy, ring mig! Vi har en del gemensamt! (skratt)

Nu ska jag ta och kolla på Twilight för åttioelfte gången, och drömma mig bort om Edward! Mohaha.
Sov så gott gulliga människor, vi hörs imorgon!




Pappa? Du kanske bara glömde mig på BB! (a)


1-0 till mig

Hello guys!
Jag vet, kass uppdatering. Men jag tror jag börjar bli sjuk. Jag orkar knappt röra mig, eller så är jag kanske bara lat .. Igår var jag i skolan och när jag kom hem somnade jag på soffan. Skolan suger verkligen lusten ur en.
Sedan på kvällen låg jag bara framför tv;en och tyckte synd om mig själv. Jag har en sån fruktansvärd mensvärk om ni nu vill veta. (skratt) Det ser ut som jag bakat bullar i fel ugn, haha!

Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen för engångs skull. Det var ju ett tag sedan jag tog det lugnt.
Jag måste varva ned. Annars dör jag nog ..

Springer runt i min otroligt snygga rosa mjukisdräkt och har faktiskt varit ute och skottat. Dock blev det bara värre när jag försökte få bort snön. Jag skottade på ett ställe, och slängde snön på ett annat ställe. Sen slängde jag tillbaka snön där den låg från första början, haha!
Det är verkligen så typiskt mig!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och ta hand om mig själv.
PUSS PÅ ER!


scccch, I got a little secret for ya

Visste ni att ..

- Jag och min vän stoppade in en popcorn kärna i mitt öra för tre år sedan, den satt verkligen fast och jag fick sitta på akuten i tre timmar och det var fem läkare som försökte få ut den satans lilla kärnan. Efter den kordkade grejen jag och min vän gjorde så kallas jag för Corny.

- Jag och min dumma vän (se ovan!) lyckades elda upp hennes altan, vi hade köpt en engånsgrill, och vi läste bruksamvisningen ett x-antal gånger. Men eftersom både är helt retard så förstod vi helt enkelt inte. Vi satte in upp benen som var under, och det skulle man göra för att den skulle kunna bli varm. Sedan skulle den stå på icke brännbart matrial, men vi tänkte såhär trä kan ju inte brinna. (skratt!) Eftersom den aldrig blev varm så skrek vi helt enkelt i grilljäveln och gick in, dagen efter brann det på altan. Och jag orkade inte ens reagera. Inte våra föräldrar heller, de är rätt vana .. Stackars mamma och pappa!


(jag och min fina bästavän har tamefan gjort allt tillsammans!)


tröst-shopping

Hej!
Kom hem för någon timme sen, har varit och tröst-shoppat lite med min bästavän.
Var ledig idag från skolan, vi hade idrottsdag och jag vägrar sitta ute i snön och leka en massa lekar.
Så jag och min vän tog en tripp till Haninge Centrum och åt mat och shoppade lite.

Har inte kunnat uppdaterat bloggen idag, antingen har det varit fel på min dator eller blogg.se som vanligt ..
Blir galen på ren svenska! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen sova!


Puss!


TOLD YA

Jag visste från första början att Jackie Ferm skulle vinna Paradise hotel, synd för er som trodde på Greta och alla andra losers! Jag har alltid rätt, mohaha! (skämtosido!) Är bara otroligt glad att Jackie vann! Hon är en värdig vinnare!


svar på tal

Anonym om sliten som fan: alltså är du alkolist eller? du är ju bara 17 år men verkar dricka så jävla mycket.. du är alltid ute och festar på helger. blir du inte sjuk av all alkohol`?? tänk på att man kan bli alkolist om man börjar dricka i tidig ålder. vad dricker du för något? nån favorit eller något du verkligen hatar? ja tänker bara på ditt bästa att du inte ska bli missbrukare.

Jessica Svarar: Haha, nej jag är inte alkolist. Inte ännu iallafall! När jag väl dricker, ja då kan det bli en hel del, kanske lite för mycket. Men grejen är den att jag tål kanske lite för mycket, sen har jag nog inget stopp. Men så ofta dricker jag inte, kanske tre/fyra gånger på en månad, det finns ju folk som dricker dubbelt så mycket som mig. Ja, jag vet att jag kan bli alkolist, men allt är ju farligt säger dem ju. Vad jag dricker varierar en hel del, men mina favoriter är redbull/vodka, jägermeister, vitt vin, tequila och champagne. (en jävla blandning, i know.) Något jag verkligen hatar? Oj, jag hatar verkligen öl och mjölkdrinkar, samt cider. Så glamorös är jag liksom .. Haha! Tack för du tänker på mitt bästa, jag är tvärtom.

jag ber om ursäkt!

Hej på er!
Jag ber verkligen om ursäkt att jag inte bloggat, men mitt liv har varit en helt del krångel med.
Men det är bra nu igen, har bara inte haft ork att sätta mig vid datan.

Så, vad har ni gjort de första dagarna på veckan?
Själv har jag tillbringat min tid i tråkiga skolan, dock haft kök så jobbigt kan jag inte säga att det har varit.
Sen har jag bara tagit det lugnt och funderat en hel del, om jag verkligen följer mitt hjärta och så vidare ..
Ikväll ska jag ta och mysa ned mig framför Paradise hotel, jag håller verkligen tummarna att Jackie vinner alltså!

Till helt andra grejer så fick jag en jätte rolig fråga, ska ta och svara på den lite senare.

Nu ska jag mysa med min lilla bebis. PUSS


RSS 2.0